Instagram

IKLAN BIO-RICH

Capai cita-cita anda bersama BIORICH
Jadikan ianya satu kenyataan-Berjaya & Kaya
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Selamat datang dan tahniah kepada anda yang telah menyertai keluarga BioRich. Kami yakin anda sudah bersedia untuk menyahut cabaran menjadi "JUTAWAN BIORICH".

BIORICH MARKETING ditubuhkan pada 9 April 2013. Semenjak penubuhannya, pelbagai rintangan dan halangan diatasi hasil dari berkat sokongan daripada ahli-ahli BIORICH. Idea penubuhan Syarikat dan pelan pemasaran adalah datangnya dari ramai pihak terutamanya dari mereka yang cukup berpengalaman dan pakar dalam industri online, jualan langsung dan juga konvensional trading. Hasil dari perbincangan dan sesi percambahan minda, maka lahirlah satu plan pemasaran yang begitu unik. Banyak pihak menyifatkan pelan ini adalah seimbang, tidak membebankan, realistik dan mudah dicapai dan seterusnya mampu menjadikan ramai ahli menjadi berjaya dan kaya. 

Mari kita berganding bahu dan bersatu serta bersama-sama berusaha untuk menjadi manusia yang benar-benar hebat, iaitu insan berjaya dan kaya yang bukan sahaja mampu membebaskan diri dari belenggu kewangan tetapi juga berupaya menolong orang lain. Ini semua mampu kita capai setelah kita benar-benar cukup bermotivasi dan berilmu dalam bidang yang kita usahakan. Oleh itu anda perlu luangkan masa dan hadir dalam program-program Bina Usahawan BIORICH. Biorich akan membantu anda berubah menjadi manusia yang berjiwa besar dan berfikiran positif....berjaya dan kaya.

Pada peringkat permulaan ini, Biorich hanya menawarkan beberapa produk sahaja dan ianya akan ditambah dari masa ke semasa .Antara kategori produk yang dihasilkan adalah produk kesihatan, kecantikan, suami isteri dan makanan & minuman.


KOPI TARUNG CUPPUCCINO
Daftar disini:pastikan penaja anda: dyanrazis

No comments:

Post a Comment

For quick response, kindly Telegram/SMS/WhatsApp/WeChat +6019-6658599.
Thank You.