Instagram

Thursday, April 11, 2013

KEPUTUSAN "GA by DC: Saya nak shawl dari Dyanuraz !"



5 PEMENANG BERTUAH !! untuk contest yang julung-julung kalinya dianjurkan oleh Dyanuraz Collections akan menerima:
SEHELAI SELENDANG (embroidered) !!!
dannnnnn Dyan cakap ada SURPRISE kann? Ye, surprise nye, pemenang jugak akan menerima SEHELAI INNER LYCRA (neck-covered) yang sangat BEST ! Sbb ape? Inner ni awning die terbaik sbb tutup sideburn gittew.. cantik dipakai begitu sahaja atau dgn shawl~

Mereka yang bertuah ini adalahhhhhhh.........

JENG JENG JENG ...


  1. Miss Chocolate
  2. Auni Soffiya
  3. Fifi
  4. Jaja Sutera
  5. Nur Amiera


SEKALUNG TAHNIAH ~~

[EDITED]
Kpd pemenang, ikut steps dibwh;

  1. sila email kan kpd kami dyanuraz@gmail.com nama anda, alamat penghantaran dan no.tel.
  2. selesai email, komen di bwh entry ini bahawa anda telah hantar email kpd kami.

Kpd yang tidak menang, jangan gusar, mgkin tiada rezeki kali ini. Boleh cuba lagi lain kali ye. Dyan akan buat banyak lagi contest lepas ni..

Terima Kasih.

4 comments:

  1. tak menang tapi tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah :)
    sy dah email details..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, sy pun dh email details..

    hamimahali@rocketmail.com

    ReplyDelete

For quick response, kindly Telegram/SMS/WhatsApp/WeChat +6019-6658599.
Thank You.